Fietsen rond de Belgische grens (4 - 17 september 2017)

Aller en bas

Fietsen rond de Belgische grens (4 - 17 september 2017) Empty Fietsen rond de Belgische grens (4 - 17 september 2017)

Message  eeuwige reiziger le Sam 9 Sep 2017 - 11:47

Hoedje af! Met dit weer wordt dat wel een heldhaftige rit! Surprised

http://www.waarligtdegrens.be/
https://www.facebook.com/sponsortochtmucoviscidose

Waar ligt de grens?: Dimitri Mevensen fietst van 4 tot 17 september de grens van België af ten voordele van de Mucovereniging
Fietssponsortocht ten voordele van de strijd tegen mucoviscidose

Vrijdag 1 september 2017 — Op maandag 4 september is Dimitri Mevensen van start gegaan met zijn ronde van België per fiets. In twaalf etappes fietst hij samen met zijn hond Emiel de grens van België af, goed voor een tocht van 2.000 kilometer. Dat doet hij om geld in te zamelen voor de strijd tegen mucoviscidose of taaislijmziekte. Per gereden kilometer wil Dimitri 20 cent inzamelen. Op verschillende stopplaatsen zal Dimitri bovendien muco-aapjes verkopen.

Dimitri besliste om deze tocht aan te vatten toen hij met de fiets een kameraad met muco ging bezoeken die op dat moment in het ziekenhuis was opgenomen. Mucoviscidose is een ziekte waarbij abnormale dikke en taaie slijmen de ademhaling en de spijsvertering blokkeren. Dit veroorzaakt longproblemen, infecties maar kan ook leiden tot suikerziekte of darmverstoppingen.

Tijdens zijn fietstocht is Dimitri te volgen via zijn facebookpagina (https://www.facebook.com/sponsortochtmucoviscidose). Hij heeft ook een sponsorpagina via welke weg mensen Dimitri’s tocht kunnen steunen door middel van een online gift.

Ook hoopt Dimitri met zijn actie mensen te motiveren om een stukje van de tocht met hem mee te fietsen.

In bijlage vindt u de tekst die Dimitri zelf opstelde om zijn project voor te stellen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Dimitri via mevensen_dimitri@hotmail.be of 0484/60.01.92.

https://muco.prezly.com/waar-ligt-de-grens-dimitri-mevensen-fietst-van-4-tot-17-september-de-grens-van-belgie-af-ten-voordele-van-de-mucovereniging

eeuwige reiziger

Messages : 2997
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 48
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut

- Sujets similaires

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum