Forum lie au site www.velo-ravel.net
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Oost-Vlaanderen: vernieuwing fietsnetwerk

Aller en bas

Oost-Vlaanderen: vernieuwing fietsnetwerk Empty Oost-Vlaanderen: vernieuwing fietsnetwerk

Message  eeuwige reiziger Ven 13 Sep 2019 - 18:44

FIETSNETWERK MEETJESLAND VERNIEUWD
VERNIEUWING KAARTEN? OM DE VIER JAAR
15 april 2016

Sinds begin april heeft Fietsnetwerk Meetjesland een opfrisbeurt gekregen. Hier en daar zijn knooppunten aangepast en trajecten verbeterd. De meest ingrijpende wijziging gebeurde dit keer in de gemeente Zelzate in het bijzonder en aan de grens met Zeeuws- én West-Vlaanderen in het algemeen. Zowel in Zeeland als in West-Vlaanderen werden de knooppunten grondig gewijzigd en dat had ook zijn invloed op het Netwerk Meetjesland. Wie de nieuwe netwerkkaart nu koopt, kan er vier jaar mee aan de slag. In 2020 komt er opnieuw een herziening van Fietsnetwerk Meetjesland en dan telkens om de vier jaar.

Ook onze wandelnetwerkkaarten zullen op dezelfde manier om de vier jaar herzien worden. Voor Wandelnetwerk Meetjeslandse Bossen is de de volgende kaartvernieuwing vastgelegd voor 2019. Het Wandelnetwerk Meetjeslandse Kreken wordt grondig herzien volgend jaar in 2017. Wie tips of ideeën heeft om het Wandelnetwerk Meetjeslandse Kreken te verbeteren, we horen jouw suggesties graag zo snel mogelijk (regiocoordinatie@toerismemeetjesland.be).

Nog ter info: dit jaar zijn ook de fietskaarten Waasland en Leiestreek aangepast. De kaarten Scheldeland en Vlaamse Ardennen zullen in 2018 vernieuwd worden. De vernieuwing van de netwerkkaarten is een project van Toerisme Oost-Vlaanderen.

https://www.toerismemeetjesland.be/nl/nieuws/fietsnetwerk-meetjesland-vernieuwd

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut

- Sujets similaires

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum