Forum lie au site www.velo-ravel.net
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31)

2 participants

Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31)

Message  eeuwige reiziger Ven 3 Fév 2012 - 23:33

Ten westen van de spoorlijn Brugge-Zeebrugge wordt een vrijliggend fietspad aangelegd. Het realiseren van
dit fietspad kadert binnen het plan om tussen Brugge, Lissewege en Zeebrugge (strandwijk) een kwalitatieve
functionele fietsverbinding uit te bouwen. Dit fietspad vertrekt aan de Sint-Pieterskaai te Brugge, dwarst de
Kolvestraat en loopt langs het spoor tot aan Lissewege en Zwankendamme waar het de N31 dwarst richting
Zeebrugge (strandwijk).

http://www.zeebruggeopen.be/upload/pdf/1277115255_291.pdf

Strandwijk:
https://nl-nl.facebook.com/pages/Zeebrugge-strandwijk/163529413657745?sk=photos

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Re: L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31)

Message  velo-ravel.net Ven 3 Fév 2012 - 23:54

Je n'ai pas réussi a retrouver la date de cet article.
velo-ravel.net
velo-ravel.net

Messages : 7639
Date d'inscription : 15/07/2009
Localisation : Mons (Ghlin)

http://www.velo-ravel.net

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Re: L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31)

Message  eeuwige reiziger Ven 3 Fév 2012 - 23:59

velo-ravel.net a écrit:Je n'ai pas réussi a retrouver la date de cet article.

Ce n'est pas indiqué, mais la construction de cette piste cyclable - à réaliser! - fait partie d'un ensemble de travaux autour du port de Zeebrugge.

Deze nieuwe projecten hebben in de toekomst enkele belangrijke gevolgen voor het treinverkeer. Zo wordt de huidige stopplaats Zwankendamme op termijn gesloten. Ze zou immers middenin de nieuwe aankomst- en vertrekbundel komen te liggen, zodat het technisch onmogelijk is om deze stopplaats op een veilige manier te blijven bedienen. De datum van de sluiting is afhankelijk van de werken maar pas ten vroegste wanneer de reizigerssporen verlegd zijn. Ook de bestaande overweg Wulfsberge komt middenin de nieuwe bundel in Zwankendamme te liggen, wat het onmogelijk maakt om hem te behouden.

Uiteraard komen er alternatieven. Treinreizigers kunnen verder de trein nemen in het station Lissewege (1,2 km verder) of het station Zeebrugge (2 km verder). Om de rit per fiets zo veilig mogelijk te maken legt de Stad Brugge een dubbelrichtingsfietspad aan tussen Zwankendamme en Lissewege. Ook dit fietspad dient eerst aangelegd vooraleer de stopplaats Zwankendamme kan gesloten worden.

http://zeebruggeopen.be/newsletter-preview.php?u=80

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Re: L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31)

Message  eeuwige reiziger Sam 4 Fév 2012 - 11:24

Sur le site web d'Infrabel, j'ai trouvé un peu plus d'information concernant le planning des travaux. Il semble qu'ils ne débuteront que milieu 2012 et se termineront en 2018.

On peut supposer que la ville de Bruges construirera la bande cyclable une fois qu'Infrabel aura fini ses travaux.

Er wordt bovendien een veilig fietspad aangelegd door de stad Brugge tussen Zwankendamme en de stopplaats Lissewege.

http://www.infrabel.be/nl/buurtbewoners/werf-in-uw-buurt/uitbreiding-en-modernisering-van-de-bestaande-vorming-ter-hoogte-van-

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Retard inquiétant

Message  eeuwige reiziger Sam 28 Déc 2013 - 2:36

En lisant l'article sur les développements récents des travaux dans le port de Zeebrugge, je penses au titre du chanson de Keating, "If Tomorrow never comes"... Et comme la construction de la piste cyclable est directement liée à la construction de cette voie...

‘NIET-PRIORITAIRE’ VERBINDING UITGESTELD DOOR BESPARINGEN
Derde spoor tussen Brugge en Dudzele pas klaar in 2024
DONDERDAG 12 SEPTEMBER 2013

(...)

De haven van Zeebrugge zal het nog een hele tijd zonder bijkomend treinspoor voor goederenverkeer moeten doen. Volgens het oorspronkelijke plan zou tegen 2017 een derde spoor tussen Brugge en Dudzele aangelegd zijn, maar die plannen zijn nu met liefst zeven jaar uitgesteld.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130911_00737346

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty nouvelle rassurante

Message  eeuwige reiziger Ven 31 Jan 2014 - 10:01

Verlichting detecteert fietsers
VRIJDAG 31 JANUARI 2014

LISSEWEGE - Brugge krijgt binnenkort een fietspad met slimme verlichting. Het fietspad komt er tussen Zwankendamme, vanaf de Lisseweegse Steenweg, en het station van Lissewege, ter hoogte van de Pol Dhondtstraat. Langs het fietspad komt er energievriendelijke en intelligente openbare verlichting. ‘Dat betekent dat sensoren het gebruik door fietsers detecteren en de verlichting op volle kracht laten branden’, zegt schepen van Openbare Werken Philip Pierins (SP.A).

Dat fietspad zal ruim 500.000 euro kosten. Daarvan hoopt de stad 133.600 euro te recupereren via Europese subsidies. De werken zouden in de tweede helft van dit jaar van start kunnen gaan.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140130_00955661

21-01-2014
STEDENBOUWKUNDIGE AANVRAAG VOOR HET FIETSPAD ZWANKENDAMME-LISSEWEGE IS EEN FEIT

De stedenbouwkundige aanvraag voor het aanleggen van het fietspad "Zwankendamme-Lissewege" is een feit. Dit fietspad zal langs de Pol Dhondstraat lopen tot aan Wulfsberge te Zwankendamme en heeft als doel de treinreizigers van Zwankendamme waar deze stopplaats zal verdwijnen met de fiets naar het station van Lissewege te laten rijden om daar dan de trein op te stappen. Voorlopig is men er bezig met de voorbereidingswerken en is het er dan ook maar een slijkerige bedoening!

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) 15n7pdu

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) 2ahgk7c


http://www.bloggen.be/tlissewegenartje/archief.php?ID=2436611Sabine Helleputte informeert...!
31 januari 2014


Uittreksel uit de gemeenteraad van dinsdag 28 januari 2014

Zoals men weet is de aanvraag tot stedebouwkundige vergunning verschenen voor het nieuwe fietspad tussen Zwankendamme en Lissewege. Omdat ik bij het lezen van het ontwerp van gemeenteraadsbesluit en de toelichtende nota toch enkele bedenkingen had, heb ik volgende vragen gesteld aan de bevoegde schepen (Philip Pierins, SPa).

1. Op de plannen in het bestek start er een fietspad vanuit het Lisseweegs Vaartje en vanuit Wulfsberge om dan samen te komen aan de oude hoeve. In uw ontwerp van gemeenteraadsbesluit en de toelichtende nota spreekt U echter van een fietspad vanuit de Lisseweegse Steenweg. Mogen we er van uitgaan dat het plan en het bestek nog steeds correct zijn en dat U dus de straatnaam dient aan te passen in uw ontwerp van gemeenteraadsbesluit en de toelichtende nota?

Uit het antwoord van Schepen Pierins kan men enkel opmaken dat hij absoluut niet wist waar het fietspad precies lag. Meer nog, hij twijfelde aan mijn opmerking. Persoonlijk vind ik dit absoluut niet kunnen, het stadsbestuur beweert dat ze de leefbaarheid wil garanderen door aktief overleg met de bewoners maar dan blijkt de bevoegde schepen niet eens in staat het fietspad te situeren.

2. U spreekt van intelligente openbare verlichting (dit wil zeggen dat de verlichting werkt via bewegingssensoren) , zal deze onderscheid kunnen maken tussen fietsers en eventuele kleine dieren (volgels, konijnen, ratten,....)?

Schepen Pierins kon hier geen antwoord op geven.

3. Ik heb toch enkele twijfels over het op elkaar afstemmen van verschillende activiteiten.

Men wil het fietspad klaar hebben tegen eind juni om zo de stopplaats Zwankendamme begin juli te kunnen afschaffen. Dit lijkt me nog enigszins haalbaar. Maar hoe kadert U de bouw van de geluidsbuffer hierin? Deze buffer grenst onmiddellijk aan het nieuw te bouwen fietspad en vandaar mijn vrees dat tijdens de bouw van de buffer het fietspad in feite weer in een actieve werfzone zal komen te liggen met een nefaste invloed op de veiligheid voor de fietsers. Verder is er ook steeds beweerd dat vooraleer met de bouw van het nieuwe vormingsstation zou worden begonnen de landschapsbuffer voltooid diende te zijn. Lijkt het U dan niet zinvoller en veiliger om te wachten met het afschaffen van de stopplaats Zwankendamme en het openstellen van het fietspad tot deze buffer effectief is verwezenlijkt?

Schepen Pierins bevestigde dat het fietspad niet in een werfzone zou liggen en dat de veiligheid gegarandeerd was. Toch opmerkelijk dat hij de veiligheid van iets garandeert dat hij in feite niet precies weet liggen.

Omwille van de “duidelijke” antwoorden van Schepen Pierins heb ik dan toch nog even de VLM gecontacteerd. Hun antwoord was het volgende :

“De Stad Brugge en Infrabel hebben de verplichting om een fietspad aan te leggen voor de stopplaats te Wulfsberge mag afgeschaft worden. Dus wordt nu (normaal vanaf april) het fietspad aangelegd zodat vervolgens aan de aanleg van de sporen kan gewerkt worden, tegelijkertijd zal de geluidsberm aangelegd worden door Infrabel. Vervolgens zal VLM de berm inrichten (beplanten, pad aanleggen, meubilair…) dat zal pas voor 2015 of later zijn.

De bouwaanvraag voor de aanleg van de sporenbundel en de geluidsberm is voorzien voor dit voorjaar.

Er is wel afgesproken dat, als het fietspad klaar is, er niet meer met werfverkeer mag over gereden worden. Dit enerzijds omdat het pad niet zou stuk gereden worden en anderzijds voor de veiligheid van de gebruiker. Zowel infrabel als VLM is verplicht dit in de bestekken op te nemen, er zal dan ook strikt op toe gezien worden.”

Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat dit iets zal zijn waar we nauwgezet op zullen moeten toezien en heb grote twijfels in verband met de veiligheid van het fietspad tijdens de aanleg en aankleding van de berm.

Verder is het ook zeer opmerkelijk dat blijkbaar de bouwaanvraag voor de aanleg van de sporenbundel ook reeds voorzien is voor dit voorjaar.

Niettegenstaande de beloftes van Infrabel en het gemeentebestuur dat er nieuwe infosessies zouden volgen in verband met de spoordoortocht door Lissewege, kan ik enkel vaststellen dat men dit niet doet en men start met de aanvraag zonder duidelijkheid te scheppen voor onze bewoners in verband met de spoordoortocht door de dorpskern. Schril contrast met hun voornemen om aktief overleg te plegen met de bewoners.

Ik hoop jullie hiermee toch wat extra info te hebben verschaft en sta natuurlijk steeds tot jullie beschikking mochten er verdere vragen zijn,

Sabine Helleputte - Gemeenteraadslid N-VA Brugge

http://www.tlissewegenartje.be/#post2841

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Re: L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31)

Message  velo-ravel.net Ven 31 Jan 2014 - 10:46

carte : http://goo.gl/maps/bwc9m

velo-ravel.net
velo-ravel.net

Messages : 7639
Date d'inscription : 15/07/2009
Localisation : Mons (Ghlin)

http://www.velo-ravel.net

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty début des travaux

Message  eeuwige reiziger Lun 10 Mar 2014 - 9:49

Aanleg fietspad met slimme lichten begint maandag

De aanleg van het fietspad tussen Zwankendamme en Lissewege gaat op maandag 10 maart van start. Het gaat om een van de beloofde compensaties voor de bouw van een vormingsstation in Zwankendamme. Het fietspad zal aansluiten op de Lisseweegse Steenweg en de Pol Dhondtstraat. Er is ook een aftakking gepland naar de Lisseweegse Steenweg naast huisnummer 277. De aannemer start met de aanleg van het fietspad in Zwankendamme. Er zijn heel wat omleidingen voor deze aanleg. Het fietspad zal liefst 3 meter breed en 2 kilometer lang worden. Er komt slimme verlichting, met sensoren die fietsers opmerken en zo de verlichting op volle kracht doen branden. Het fietspad loopt evenwijdig met de sporen, maar ertussen zal Infrabel een afsluiting maken. (BHT)

Het Laatste Nieuws / Oostkust
8 maart 2014

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Les travaux en cours

Message  eeuwige reiziger Mer 26 Mar 2014 - 10:05


[quote="velo-ravel.net"]carte : http://goo.gl/maps/bwc9m

https://www.brugge.be/files/uploads/document/fietspad-tussen-lissewege-en-zwankendamme-plan-.pdf

Op 10 maart startte de bvba De Witte uit Maldegem in opdracht van de stad Brugge met de aanleg van een fietspad tussen Zwankendamme en Lissewege. Het fietspad zal aansluiten op de Lisseweegse Steenweg enerzijds en de Pol Dhondtstraat anderzijds. Er is ook een aftakking voorzien naar de Lisseweegse Steenweg naast huisnummer 277. Deze woning blijft tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar hetzij via de huidige toegang, ofwel via Wulfsberge of de Pol Dhondtstraat.

De aannemer startte met de aanleg van het fietspad kant Zwankendamme (Wulfsberge - hoeve Gaarlem). Als de aannemer werkt kant Lissewege zal er werfverkeer in de Pol Dhondtstraat rijden voor de aanvoer van materiaal.

De nutsmaatschappijen plannen ook werken langs dit nieuwe pad. De bvba Lamote uit Brugge voert vanaf 3 maart aanpassingen uit aan de waterleiding in opdracht van de watermaatschappij vanaf Wulfsberge in de richting van Lissewege. Er zijn ook werkzaamheden voorzien aan de waterleiding in de Pol Dhondtstraat en de Stationsstraat.

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) 2e3o0eq

Het fietspad wordt uitgevoerd in grijs beton, is 3 meter breed en 2 km lang, en zal uitgerust worden met een slimme verlichting. Sensoren detecteren passerende fietsers zodat de openbare verlichting enkel op die momenten op volle kracht zal branden. Het fietspad loopt evenwijdig met de sporen en tussen het fietspad en de sporen zal Infrabel een afsluiting voorzien.

Het fietspad is het gevolg van een samenwerkingsovereenkomst tussen Infrabel en de stad Brugge. Infrabel bouwt een vormingsstation in Zwankendamme, waardoor op termijn de stopplaats in Zwankendamme verdwijnt.

Dit fietspad van ongeveer twee kilometer lang zorgt voor een vlotte en veilige fietsverbinding tussen de woonkernen Zwankendamme en Lissewege en biedt de inwoners van Zwankendamme een alternatief om met de fiets relatief snel naar het station van Lissewege te rijden.

http://zinderdreve.buurtwijzer.be/WEETJES/NieuwfietspadtussenZwankendammeLissewege
+ fotoalbum

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Inauguration officielle [Lissewege - Zwankendamme]

Message  eeuwige reiziger Dim 13 Juil 2014 - 21:08

Nieuw fietspad brengt pendelaars naar station
MAANDAG 07 JULI 2014

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Cb676644-0523-11e4-bc0f-2e5194be59a4_original.jpg.h380.jpg.568

LISSEWEGE - Het Brugse stadsbestuur heeft het nieuwe fietspad tussen Lissewege en Zwankendamme officieel ingehuldigd. Het fietspad moet de treinreizigers uit Zwankendamme tegemoet komen, want binnenkort verdwijnt de stopplaats daar.
Twee kilometer lang. Zo ver moeten de pendelaars uit Zwankendamme binnenkort fietsen om hun trein te halen. Hun stopplaats wordt immers binnenkort afgeschaft wegens besparingen.

Het pad loopt tussen de Pol Dhondtstraat in Lissewege en Wulfsberge en de Lisseweegsesteenweg in Zwankendamme en werd gerealiseerd dankzij de samenwerking van het Brugse stadsbestuur met Infrabel. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling zorgde voor extra financiële middelen.

Binnenkort wordt dit fietspad bovendien voorzien van een slimme verlichting uitgerust met sensoren die de fietsers detecteren.

Burgemeester Renaat Landuyt (SP.A) van Brugge nodigde vrijdagavond bij de officiële opening de genodigden en bewoners uit om samen langs het fietspad te rijden. In de school Ter Poorten in Lissewege werd iedereen getrakteerd op een receptie met een verfrissend biertje.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140706_01169322
http://www.tlissewegenartje.be/#post3124

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) BrtVzD8CQAAESK3

https://twitter.com/StadBrugge/status/485075721568944129

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Allerlei problemen

Message  eeuwige reiziger Mar 18 Nov 2014 - 10:03

Fietspad : onvrede alom
Krant van West-Vlaanderen/Brugsch Handelsblad,
Vr. 31 Okt. 2014, Pagina 42

ZWANKENDAMME/LISSEWEGE - Het nieuwe fietspad tussen Zwankendamme en Lissewege blijft voor beroering zorgen. De aannemer en Stad Brugge liggen in onmin in verband met betalingen, gebruikers klagen de slechte toestand en auto's aan.

Eind maart startte een aannemer met de werken voor de aanleg van een fietspad tussen Zwankendamme en Lissewege. Het fietspad in grijs beton, drie meter breed en twee kilometer lang tussen de Lisseweegsesteenweg en de Pol Dhondtstraat, zou uitgerust zijn met een slimme verlichting. Sensoren moeten de fietsers detecteren zodat de openbare verlichting enkel op die momenten op volle kracht zou functioneren.

Het fietspad werd op 5 juli officieel ingehuldigd, maar de verlichting is er nog steeds niet. Wij schreven half september dat Eandis wegens problemen met de leveringstermijn de openbare verlichting hoopt de verlichting nog voor het einde van het jaar te kunnen plaatsen. Bovendien blijkt dat het fietspad er erg vuil bij ligt en vooral bij nat weer erg gevaarlijk is. Vorige week werd het schoon geveegd, maar het laatste stuk richting Lissewege is nog altijd (of weer) vuil, laat Michelle Rossenu ons weten.

"Ook tractoren mogen het fietspad gebruiken, maar deze week reed er ook een auto op. Ik vrees dat het fietspad weldra een vluchtweg wordt tussen de twee dorpen om de omweg via de brug te ontwijken."

"Bovendien, totaal onbegrijpelijk, staat op het einde van het fietspad richting Lissewege een bord met de vermelding dat tractors, fietsers en voetgangers vanaf daar niet verder mogen. Ik kan alvast niet meer volgen", hoopt Michelle Rossenu dat er eindelijk een einde komt aan deze farce.


In onze krant van vorige week klaagde de aannemer dat hij sinds juni om de betaling van twee facturen ter waarde van 47.120,40 eur vanwege Stad Brugge wacht, maar volgens financiënschepen Boudewijn Laloo verloopt alles volgens de wettelijke procedures wegens meerwerken en tekortkomingen in de aanleg.

Daar is de betrokken aannemer dan weer helemaal niet akkoord mee. "Er werden inderdaad in dit dossier enkele meerwerken uitgevoerd t.w.v. ca. 10.000 euro, maar deze extra werken werden al betaald. Er is dus geen sprake van een normale procedure ter voorfinanciering van extra uitgevoerde werken, maar een terkort aan budget in een toegewezen dossier waarvoor de bedragen bij aanbesteding gekend waren. Het oorspronkelijke aanbestedingsbedrag werd immers tot op heden zelfs niet overschreden."

"Ten slotte wat betreft 'tekortkomingen' in de aanleg : wij hebben ca. 4 kilometer berm aangewerkt aan het fietspad. Er is ons echter uitdrukkelijk verboden om ca. 50 meter aan te werken omdat een andere aannemer op deze locatie nog werken moest uitvoeren. Wij hebben de werf dus moeten verlaten zonder deze laatste afwerkingen. Nu verwacht men dat wij gratis een kraan ter plaatse sturen, maar gezien dit niet voorzien was in het bestek zijn wij enkel bereid dit te doen tegen betaling", aldus nog de aannemer.

Schepen Boudewijn Laloo houdt het kort : "De stad heeft terzake correct gehandeld en ik wil geen verdere discussies rond dit dossier via de pers voeren." Zal de rechtbank uiteindelijk moeten beslissen ?

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Bewegwijzering

Message  eeuwige reiziger Ven 15 Avr 2016 - 13:39

LISSEWEGE
13/04/2016
Wegwijzers langs nieuw fietspad

Op vraag van gemeenteraadslid Mathijs Goderis (sp.a) komt er bewegwijzering langs het nieuwe fietspad tussen Lissewege en Zwankendamme. Het nieuwe fietspad tussen Lissewege en Zwankendamme werd in 2014 gerealiseerd met middelen van stad Brugge en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Het is een veilig alternatief voor het drukke en smalle Lisseweegs Vaartje. "Bewegwijzering is vooral belangrijk richting Zwankendamme", vertelt Mathijs Goderis. "Het fietspad ligt namelijk een beetje weggestoken, op het einde van de parking langs de Pol D'Hondtstraat. Voor toeristen is dat onvindbaar zonder aanduiding." De borden met aanduiding 'Zwankendamme' worden geplaatst ter hoogte van het kruispunt van het Lisseweegs Vaartje met de Stationsstraat en ter hoogte van het kruispunt van de Stationsstraat met de Pol Dhondtstraat. De borden met aanduiding 'Lissewege' komen ter hoogte van de aantakking van het fietspad op Wulfsberge en op Lisseweegs Vaartje. De wegendienst van stad Brugge zal de borden in de loop van de volgende maand plaatsen.

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-brugge/wegwijzers-langs-nieuw-fietspad-a2674061/

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) Empty Re: Carte

Message  eeuwige reiziger Ven 15 Avr 2016 - 13:42

velo-ravel.net a écrit:carte : http://goo.gl/maps/bwc9m

Apparamment, Luc, la réalité et votre carte ne correspondent pas.

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) 6ylbug

http://zinderdreve.buurtwijzer.be/WEETJES/NieuwfietspadtussenZwankendammeLissewege

L051A Brugge - Zeebrugge (Fietssnelweg F31) DSC02685-1080x675

http://www.zeebruggeopen.be/verlichting-langs-fietspad-zwankendamme-lissewege/

eeuwige reiziger

Messages : 3590
Date d'inscription : 23/06/2010
Age : 51
Localisation : Ruiselede

http://www.ligfietser.be

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut

- Sujets similaires

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum